Søg
Close this search box.

Leje af facadestillads

Hos BERA Stilladser arbejder vi med facadestilladser, der er udviklet således, at de kan benyttes til flere forskelligeprojekttyper.

Hvis du vil i gang med et større renoveringsprojekt på facaden af din bygning, kan vi bidrage med facadestilladser, som sikrer dig en optimal løsning på din opgave. Vi har desuden mulighed for at levere facadestilladser til både private og til erhverv.

Udlejning af facadestilladser til enhver opgave

Vores facadestilladser er, grundet deres aluminiumsdæk, fordelagtige at benytte, da de er skridsikre samt opbygget af få komponenter, der gør dem nemme at montere. Det gør, at vi hos BERA Stilladser kan arbejde effektivt med den bedste kvalitet af stilladser i branchen, uanset om du skal foretage en større facaderenovering eller et mindre malerprojekt.

Den sikreste løsning på markedet

Vi arbejder med facadestilladser af den højeste kvalitet, så du er garanteret en specifik og præcis løsning, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Tilvalget af kvalitet, sikkerhed og en specifik dialog med os sikrer dig nemlig, at du får den mest optimale løsning på markedet til dit kommende projekt, og det er noget, som vi hos BERA Stilladser altid gerne vil sikre vores kunder.

Vores facadestilladser har udelukkende stilladsdæk af aluminium, der er skridsikre og perforeret, hvilket er den bedst mulige løsning i et facadestillads. Det garanterer nemlig netop et skridsikkert underlag og dermed et godt arbejdsmiljø for brugerne af stilladset under alle tænkelige vejrforhold.

Hos BERA Stilladser mener vi, at stilladsdæk i aluminium på facadestilladser er en investering i fremtiden, da de skaber særdeles gode arbejdsbetingelser for brugerne af stilladset samtidig med, at de opfylder de belastningskrav, som findes for stilladser.

Hvad er fordelene ved at leje facadestilladser hos os?

  • Vi har mulighed for at tilpasse og skræddersy stilladserne efter netop den opgave, som du skal have udført
  • Uanset eventuelle komplikationer vil vi i samarbejde med dig finde den bedst mulige løsning
  • Vi adskiller os fra andre stilladsfirmaer i branchen, da vi ligeledes kan tilbyde højere belastningsklasser i stilladser samtidig med, at stilladsdækkene er af aluminium
  • Vores facadestilladser er det bedste valg, hvis du går op i kvalitet og sikkerhed

Hos BERA Stilladser tilbyder vi dermed facadestilladser, der kan tilpasses enhver opgave, og som er det sikre, kvalitetsbevidste valg. Vi kan være behjælpelige med udlejning af stilladser til alt fra mindre til større renoveringsprojekter, uanset hvad din opgave måtte lyde på. Lej stilladser hos BERA – alt lige fra leje af rullestilladser til leje af hængestilladser.

Facadestillads

Sjællandsgade 51-53

Facadestillads

Kastetvej 9

Facadestillads

Lokation / beskrivelse

Facadestillads

Lokation / beskrivelse