Søg
Close this search box.

Om BERA Stilladser

BERA Stilladser i Aalborg, opstod tilbage i 1936 med den unge tømrermester N.P. Risgaard, i et kælderlokale i Aalborg.

Han udlejede træstiger til byens håndværksmestre. Det viste sig snart at være en udmærket forretning, så han øgede langsomt sin beholdning af stiger og lavede få år senere sin egen stilladskonstruktion i træ.

I 1956 fik BERA kontakt til Berliner Rahmengerüst i Tyskland og fik licens til at fremstille og markedsføre deres stilladser, og dermed virksomheds navnet BERA.

Virksomheden har i gennem årene været landsdækkende og under forskellige ejerskaber.

I forbindelse med en gennemgribende omstrukturering i 2004, var det nødvendig at søge tilbage til rødderne, og siden har BERA Stilladser i Aalborg, været et selvstændigt firma, med fokus på professionel udvikling og opstilling af stilladsløsninger.

Søjlestillads, Salling
Bera_Herluftrollesgade_02_beskåret

Ledelsen i BERA Stilladser består af Peter Johansen, som er virksomhedsleder og medejer.

BERA Stilladser er en fleksibel og professionel total­leverandør af stilladser, hejs og overdækninger. Vores målsætning og værdigrundlag, er at sælge “gode oplevelser”. Det betyder at vi gennem dialog med kunden finder den bedste stilladsløsning til opgaven.

Det er samtidig en forudsætning, at vi opstiller stilladset så det fuldt ud opfylder AT´s anvisninger.

Stilladstypen er +8 stillads, som er det stilladssystem i stilladsbranchen, med flest indlysende fordele pga. belastningsevner, fleksibilitet og konstruktions muligheder. Med PcP aluminiumsdæk opnåes en højere lastklasse, end lignende stilladstyper hos vores kollegaer i branchen.

BERA Stilladser rækker ud til kunder i den nordlige del af Jylland. Det gælder alle typer stilladser, hejs og overdækninger inden for bygge- og anlægsbranchen, industri- og forbrændingsanlæg,  flyvedligeholdelse og vindmølleindustri.

Vi ser frem til at betjene dig som vores næste kunde. Kontakt os straks med din forespørgsel ved at klikke på personerne nederst på siden eller ring 98123411.

Alternativt kan du klikke dig ind på de forskellige kategorier over stilladser.

Alternativt kan du klikke dig ind på de forskellige kategorier over stilladser.

Vi ser frem til at høre fra dig.
PoloLogo