Søg
Close this search box.

Lej overdækning af stillads eller byggeri

For håndværkerne er det en fordel at bruge stilladsoverdækning fra BERA Stilladser til at overdække hele byggerier eller bygninger, der skal gennemgribende renoveres. Tidsplaner kan holdes året rundt og resultatet er effektiv byggestyring.

Overdækning af stilladser bruges i højere grad end tidligere for at optimere byggeprocessen og forkorte byggeperioden. Samtidig undgår man at tænke på dårligt vejr, og sparer tid i forhold til den daglige afdækning af tage og bygninger og løber ingen risiko for indtrængende vand og sne.

Bedre byggeri er ofte resultatet af overdækning og inddækning med enten plastik eller offshore net.

Hvad er stilladsoverdækning?

En normal stilladsoverdækning strækker sig over taget på byggeriet, og skærmer for det værste vejr. Overdækninger gør det således muligt at arbejde i tørvejr, og kan være med til at sikre at arbejdet bliver færdigt til tiden. En overdækning kan være en god idé hvis der er tale om mindre opgaver, som eksempelvis renovering af tag.

En overdækning er med til at mindske bekymringerne for vejret, såvel som at skulle af- og tildække byggeriet i starten og slutningen af arbejdsdagen. Er der dog tale om en længere opgave, vil en totalinddækning være mere ideel.

Totalinddækning af byggeri

For at være bedst mulig bekskyttet mod det danske vejr, foreslår vi en totalinddækning af byggeriet. En totalinddækning beskytter både byggeri og medarbejder fra vind og vejr, og er ideel til større opgaver, hvor deadlines skal overholdes. Det kan være en kæmpe fordel at totalinddække byggeriet ved længerevarende opgaver, som eksempelvis større renovationer, tekniske installationer, maler- eller murerarbejde.

Totalinddækningen sikre et godt arbejdsmiljø, og sørger for at dine opgaver bliver klar til tiden. Da du og dine medarbejdere ikke skal tænke på vejret, når byggeriet er totalinddækket, kommer i også til at spare både penge og tid, såvel som at optimere byggeprocessen. 

En overdækningsløsning der passer til dig

Er du stadig i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og din opgave, så tag gerne kontakt til BERA – leje af stilladser i dag, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning. Vores faguddannede personale hjælper dig frem til, hvad du og din opgave har brug for, for at nå jeres deadline og udfører et godt stykke arbejde. 

Lej stilladsoverdækning allerede i dag – kontakt os på 98123411 og få et tilbud.

Overdækning

Hasserisgade 10

Overdækning

Lokation / beskrivelse

Overdækning

Lokation / beskrivelse