Søg
Close this search box.

Lej murerstillads

ERGO murerstillads fra BERA Stilladser udføres i søjlestilladset +8, som opfylder fremtidens krav til ergonomi og logistik, når der skal skiftes vinduer samtidig med opmuring og tagudskiftning. ERGO stillads er fremtidens afløser til det traditionelle murerstillads, og det sørger for, at sikkerhed og mobilitet er i top.

Kunden sparer tid og penge ved at leje et ERGO murerstillads, eftersom der er langt mindre arbejde for mureren. Han flytter KUN med den indvendige konsol. Hoveddækkene i stilladset (mellem søjlerne) flyttes ALDRIG. Bredden på stilladset mellem søjlerne er 1,75 m. i dybden, hvortil kommer det indvendige konsoldæk på 0,6 m.

Hvad er arbejdsgangen for vores ERGO stillads?

  • Konsoldækket sidder som udgangspunkt ud for hoveddækket
  • Konsoldækket flyttes 1 m. ned i forhold til hoveddækket. Her står mureren. Materialerne er i hoftehøjde. Der mures 1 m. op
  • Herefter flyttes konsoldækket tilbage til udgangspositionen, d.v.s. ud for hoveddækket, hvor det efterlades
  • Denne proces gentages ud for hvert hoveddæk i stilladset

Nemt og sikkert ERGO murerstillads udlejning

Hos BERA Stilladser arbejder vi kun med det bedste. Indenfor for murerstilladser er det ERGO stilladser. Disse murerstilladser er et +8 stilladssystem, der gør det nemt og fleksibelt både at montere og demontere. Dette gør, at du sparer tid og penge ved hurtigt og nemt, at kunne udføre en opgave.

Hos BERA Stilladser er sikkerheden en topprioritet. Af denne grund er vores ERGO stilladser selvfølgelig det bedste og mest sikre murerstillads, der giver de bedst mulige arbejdsbetingelser. Vores ERGO murerstilladser opfylder alle de lovkrav, som arbejdstilsynet har stillet, og sikrer derfor, at både du og dine medarbejdere har et godt og lovkravsopfyldende murerstillads.

Hør mere om leje af murerstillads

Ønsker du at høre mere om ERGO murerstilladser udlejning, så kontakt BERA Stilladser i dag og få mere at vide om, hvilke løsninger vi kan give dig for at opfylde dine stilladsbehov.

Hos BERA Stilladsudlejning sørger vi for opstilling og nedtagning af stilladser, herunder facadestilladser, og vi er med til at gøre dig og dine medarbejderes arbejde nemmere, så I hurtigt kan komme i gang og efterfølgende afslutte opgaver på tilfredsstillende vis. Kontakt os i dag for at høre mere om leje af murerstilladser.

ERGO murerstillads

Lokation / beskrivelse

ERGO murerstillads

Lokation / beskrivelse

ERGO murerstillads

Lokation / beskrivelse

ERGO murerstillads

Lokation / beskrivelse