Søg
Close this search box.

Leje af industristillads

Hos BERA Stilladser tilbyder vi fleksible +8 stilladser med høj lastkapacitet uden at gå på kompromis med sikkerheden. Kravet til belastningen kombineret med de trange pladsforhold, gør det fleksible +8 stilladssystem ideelt til stillads i industrien.

Hvad end I mangler industristillads til høje, lave, brede, simple eller komplicerede opgaver, så kan vores +8 stilladser klare opgaven.

Udlejning af fleksible industristilladser

Hos BERA Stilladser bruger vi stilladssystemet +8, som har lav egenvægt men høj lastkapacitet. Stilladset er kendetegnet ved, først og fremmest, fleksibiliteten og en lidt hurtigere montagetid, end tilsvarende typer af stilladser. Derfor kan opstillingen af stilladset forventes udført med mindre tidsforbrug, hvilket er en økonomisk fordel for dig og dine medarbejdere. Stilladset kan tilpasses ethvert omfang eller specifikt industribehov. Desuden opfylder stilladset lovgivningens krav til både sikkerhed og belastningsevne.

Med industristilladser fra BERA Stilladser får du mulighed for at tilpasse, hvordan stilladset skal opstilles, så det passer til dit byggeprojekts behov. Med vores industristilladser får du ikke kun fleksible stilladser – du får også en fleksibel arbejdsplads, som gør det let for dig og dine medarbejdere at komme rundt.

Hurtig og sikker opsætning af industristilladser

Hos BERA Stilladsfirma sørger vi for en hurtig og sikker opsætning af industristilladser. Alle vores stilladsmontører er professionelle og uddannede fagfolk, så du er sikret en optimal løsning. Vores +8 stilladssystem gør det let og enkelt både at montere og demontere. Dette er muligt grundet deres lette vægt og deres utrolige fleksibilitet. Dette er alt sammen til fordel for dig.

Da vores industristillads er lette og hurtige at montere, bruges der færre timer med opsætning. Dette giver dig mulighed for hurtigere at komme i gang med arbejdet og blive færdig.

Totalløsninger indenfor stilladser

Hvad enten du mangler små eller store stilladsløsninger, så er BERA Stilladser her for at hjælpe. Vi sørger for opstilling, nedtagning, sikkerhed og meget mere for det stillads, du lige står og mangler. Kontakt os i dag for at høre mere om hvilken slags stillads der passer til den opgave, du står overfor.

Industristillads

Lokation / beskrivelse

Industristillads

Lokation / beskrivelse