Søg
Close this search box.

Udlejning af klimaskærme til et godt arbejdsmiljø

Hos BERA Stilladser tilbyder vi klimaskærme til stilladser. Disse er lavet til dig, der gerne vil skabe et godt arbejdsklima på stilladset. Med klimaskærme fra os får dig og dine medarbejdere et godt arbejdsmiljø, der giver mulighed for at arbejde i alt slags vejr. Klimaskærme monteres på toppen af stilladset i forbindelse med facaderenoveringen. Du får en tør facade og et godt slutresultat af facaderenoveringen.

Hvad hjælper klimaskærme med?

  • Giver et godt arbejdsklima
  • Dækker over selve stilladset
  • Giver mulighed for at arbejde i alt slags vejr
  • Klimaskærmen sørger for at holde en tør facade
  • Et delvist tørt og blæs frit arbejdsområde
  • Gode slutresultater for opgaven
  • Klimaskærmene sikrer stilladset fra at blive vådt 

Den bedste løsning for dig

Klimaskærme anvendes typisk til facadearbejde, hvor facaden skal forblive tør under arbejdet, da det ved klimaskærme kun er stilladset, der er overdækket. Ved længere opgaver foreslår vi overdækning af hele arbejdsområdet.

Da det danske vejr aldrig er til at regne med, kan klimaskærme hjælpe med at holde et godt arbejdsklima under udførelsen af facaderenovering, så medarbejdere kan arbejde uden for meget regn, slud og vind.

Er det en længere opgave, foreslår vi at få lavet en overdækning af hele arbejdsområdet, så dig og dine medarbejdere kan arbejde hele året rundt. 

Klimaskærm eller overdækning

Er du i tvivl, om du skal leje klimaskærme eller overdækning, så kontakt os gerne. Vi vil sørge for at rådgive dig til, hvad der er den bedste løsning i forhold til den opgave, som du skal klare. Kontakt BERA Stilladser Nordjylland.

Klimaskærme

Godsbanen 9-33

Klimaskærme

Lokation / beskrivelse

Klimaskærme

Lokation / beskrivelse

Klimaskærme

Inddækning, Godsbanen

Klimaskærme

Godsbanen