Søg
Close this search box.

Søjlestillads til leje

Søjlestillads i stilladssystemet +8 kan være en nødvendighed på byejendomme og erhvervsbygninger, da de enkelte komponenter har lav egenvægt med høj lastkapacitet.

Det er ideelt til materialeplatforme, trappetårne og facadearbejde. Søjlestillads i +8 stillads giver dig mulighed for at tilpasse højderne i stilladset efter etagehøjderne i bygningen med ½ meter spring i dækhøjderne.

Søjlestilladset i +8 er derfor den bedste stilladsløsning til vinduesudskiftning. Dels fordi dækhøjderne tilpasses under vinduerne men også grundet den vertikale transport af vinduerne på stilladset. Stilladsbredden mellem søjlerne vil minimum være 1,25 meter. Samtidig er belastningsklassen fra klasse 4 og op til klasse 6 alt efter, hvordan +8 stilladset vælges opbygget. Derfor er det vigtigt, at vi sammen med dig laver en behovs afstemning for bedst muligt at møde dine krav.

Lej fleksible søjlestilladser til enhver opgave

Med et søjlestillads fra BERA Stilladser får du mulighed for at lave en fleksibel arbejdsplads for dig og dine medarbejdere. Vores +8 søjlestilladser er fleksible at opsætte, og de kan tilpasses enhver opgave, som du lige står og mangler stilladser til.

Hos BERA Stilladser sørger vi for opstilling og nedtagning af stilladser, og vi tager gerne en snak om, hvordan I ønsker stilladset skal opstilles, så I bedst muligt kan komme rundt og dermed udføre opgaven optimalt. Ved brug af +8 søjlestilladser er det mere eller mindre kun fantasien, der kan sætte en stopper for, hvordan det kan tilpasses kundens behov. Stort set alle løsninger kan bygges i vores søjlestilladser. Dette skyldes fleksibiliteten i +8 systemet. Med +8 søjlestilladser kan vi bygge alt fra store industristilladser til mindre fritstående stilladser.

Søjlestilladser med høj vægtkapacitet

Ud over at være utroligt fleksible, er vores søjlestilladser også i stand til at bære en del. Med søjlestilladser fra BERA Stilladser vil du have mulighed for at vælge stilladser med helt op til vægtklasse 6. Dette kan være med til at mindske transporten af materialer og dermed give dig og dine medarbejdere mulighed for at overholde deadlines, så I kan blive færdige til tiden.

Lejer du søjlestilladser hos BERA Stilladser Aalborg er du altid sikret stilladser, der overholder lovkrav og regler omkring byggeri, murerarbejde, vinduesudskiftning med mere. Vores stilladser er et godt valg, da de opfylder alle krav stillet af arbejdstilsynet, og ligeledes sikrer, at sikkerheden af dig og dine medarbejdere er, som den skal være.

Ønsker du mere information om vores søjlestilladser, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager hellere end gerne en snak med dig, hvis der er noget, som du er i tvivl om, eller hvis der er noget, som du ønsker at vide mere om i forhold til, hvad vi kan tilbyde dig. 

Søjlestillads

Kabelbro over vej

Søjlestillads

Lokation / beskrivelse

Søjlestillads

Lokation / beskrivelse

Søjlestillads

Godsbanen

Søjlestillads

Haraldslund svømmehal