Søg
Close this search box.

Leje af hængestillads

Hængestilladser benyttes i de tilfælde, hvor man ikke vil finde det ansvarligt eller brugbart at benytte almindelige stilladser. Her er de fordelagtige at bruge ved situationer, hvor det kan være nødvendigt eksempelvis at skulle undgå trafik, hvor byggehøjden kan være for stor, hvis underlaget ikke er holdbart, eller hvis der skal holdes veje fri til gennemkørsel.

Hængestilladserne benyttes netop særligt i tilfælde, hvor stilladserne ikke kan opstilles på det tilgængelige terræn, og det derfor eksempelvis er en nødvendighed at hænge stilladserne ned ad bygningen fra toppen af. Dette forekommer især, hvor der arbejdes ved høje bygninger. Netop fordi hængestilladser benyttes i mere komplicerede bygningssituationer eller industriopgaver, er dets muligheder næsten uendelige, da de netop er mulige at gøre brug af til opgaver, hvor almindelige stilladser ikke er tilstrækkelige.

Hvad er fordelen ved at bruge vores hængestilladser?

Uanset hvad du skal bruge vores hængestilladser til, og uanset hvor kompliceret en konstruktion af hængestilladser, som vi skal lave, er det muligt for os at imødekomme ethvert behov. Hos BERA Stilladser bygger vi hængestilladser i stilladssystemet +8, hvilket netop betyder, at mulighederne stort set er uendelige. +8 stilladserne sikrer også, at der arbejdes med stilladser, som er af høj kvalitet, let i vægt, har høj styrke, og er af højeste sikkerhed.

På grund af vores stilladssystem har vi mulighed for at skabe helt unikke kombinationer af hængestilladser, hvor kun fantasien vil være med til at sætte grænser. Så uanset hvad du vil have skabt af hængestillads konstruktioner, er det muligt for os at konstruere dem, så de fuldstændigt er tilpasset dit ønske og din specifikke opgave.

Hos BERA Stilladser går vi op i kvalitet hele vejen rundt, hvilket naturligvis også afspejles i vores udvalg af stilladser til leje og vores arbejde med dem. Derudover er det også vigtigt for os, at du som kunde i sidste ende får det bedst mulige produkt, og at produktet afspejler netop dine behov. Vi er først tilfredse, når vores kunde er tilfreds, og derfor er løsningen af dit problem altid i højsædet hos os.

Hængestillads

Hobro Arrest

Hængestillads

Hobro Arrest

Hængestillads

Lindholm Å