Søg
Close this search box.

Lej rullestillads

Rullestilladser findes i mange variationer. Altså stilladser kørende på stilladshjul. De mindste rullestilladser er de kendte aluminums rullestilladser. Større rullestilladser leveres og opstilles af BERA Stilladser – oftest til loftarbejde i større sale og idrætshaller. Her udføres de bland andet som skråstilladser, der følger loftets hældning.

Med skinnestilladser fra BERA Stilladser opbygges de på store gennemgående skinner, som udlægges på terrænet. Herpå opbygges stilladset på hjul for at opnå en fleksibel løsning der ofte opbygges indvendig i store haller eller fritidscentre. Med skinnestilladser fra BERA Stilladser kan kunden selv forlænge eller afkorte skinnerne, for bedst mulig fleksibilitet og arbejdsmiljø.

Udlejning af rullestilladser til de mindre opgaver

Med rullestilladser fra BERA Stilladser er du godt dækket ind til de mindre opgaver, der kræver arbejde i højder, som man normalt ikke kan nå. Med vores rullestillads får du meget mobilitet og ergonomi for dig og dine medarbejdere. Ydermere får du en sikkerhed, som en almindelig stige ikke ville kunne give dig.

Vores rullestilladser er perfekte til arbejde, der kræver lidt højde. Dette kunne eksempelvis være indenfor i en gymnastiksal eller større forsamlingshuse, hvor der er højt til loftet. Om du er maler, murer eller elektriker, så kan vores rulle- og skinnestilladser tilpasses efter dine behov og arbejdsopgaver.

Lette og mobile stilladser

Hos BERA Stilladser tilbyder vi skinne- og rullestilladser med lav egenvægt og forskellige lastkapaciteter. Med vores rullestilladser får du mulighed for at danne en let og mobil arbejdsplads for dig og dine medarbejdere. Vores rullestilladser er hurtige at stille op og pille ned igen, og vi sørger for, at alt står klar til dig, så du kan fokusere på dit arbejde. Rullestilladser fra BERA Stilladser lever selvfølgelig op til arbejdstilsynets lovkrav, og de sørger ligeledes for, at dig og dine medarbejdere føler jer sikre på arbejdspladsen.

Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om hvilken slags stillads (f.eks. facadestillads eller murerstillads), der passer til din opgave, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om det. Hos BERA Stilladser har vi mange års erfaring og faguddannet personale, der sidder klar til at rådgive dig bedst muligt. Vi er din lokale ekspert indenfor leje af stilladser i Aalborg og Nordjylland.

Rullestillads

Skråstillads på skinner, Tylstrupvej 41

Rullestillads

Lokation / beskrivelse

Rullestillads

Lokation / beskrivelse

Rullestillads

Lokation / beskrivelse

Rullestillads

Lokation / beskrivelse

Rullestillads

Lokation / beskrivelse